toggle menu

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer weten?

X

Zoeken

FSC code zoeken

Een bedrijf opzoeken aan de hand van een licentiecode (FSC-Xxx..) op een gelabeld product of een certificaatcode (XX-CoC- xx..)

Klik hier

Pegasuslaan 5
1831 Diegem

Hans Van der Elburg

Over ons

nagels is de internationale marktleider in productie en levering van tickets voor parkeren en vervoer. 15 werkmaatschappijen in 10 landen, een jaarproductie van meer dan 4,5 miljard tickets en producten die worden gebruikt in meer dan 80 landen over de gehele wereld. Dit succes komt voort uit ons vermogen om innovatieve producten te leveren die voldoen aan internationale eisen en die gelijk lopen met de ontwikkelingen van de industrie gecombineerd met het creëren van een oplossing op maat voor elke klant. Consistente en duurzame groei kan worden toegeschreven aan kwaliteit en functionaliteit van onze producten. Hooggekwalificeerde teams van deskundigen die zich richten op het helpen van bedrijven met de ontwikkelingen in tickets.

Waarom nagels?

Naast kwaliteit en functionaliteit van het product, voortreffelijke service en vriendelijke ondersteuning, richt nagels zich uiteraard ook op de impact van gedrukte media op het milieu. Dit is de reden waarom wij zoveel als mogelijk materialen gebruiken van duurzame hulpbronnen die FSC®-gecertificeerd zijn. Door gebruik te maken van verschillende duurzame initiatieven, zoals het gebruik van zonnepanelen voor duurzame energie voor onze productie-installaties, dragen we bij aan een zo goed mogelijk en duurzaam carbon footprint.

Gecertificeerde tickets

Als gecertificeerd en aanbevolen producent van tickets werken wij van ontwikkeling tot uitvoering nauw samen met alle betrokken fabrikanten van ticket systemen. Aldus wordt gewaarborgd dat alle aspecten van de productie van het ticket voldoen aan de eisen van onze klanten. Onze klanten kunnen er van op aan dat onze oplossingen altijd perfect zijn afgestemd op hun behoeften.

Categorieën

  • Tickets

Wenst u meer informatie over het FSC keurmerk, de organisatie en haar werking?

Bekijk het hier