Ce site web fait usage de cookies. En savoir plus ?

toggle menu

Code de certificat FSC: SCS-COC-005219-SJ

Code de licence FSC : FSC-C008551

System Mailing nv | ArchiMa

Handelsstraat 21
8020 Oostkamp

Imprimerie

Catégories

  • Enveloppes personnalisées / imprimées
  • Imprimés commerciaux / d'affaires
  • Direct mail

System Mailing bestaat al bijna 40 jaar en is bij de architecten welbekend vanwege de periodische gedrukte productinformatie-mailings. Omdat System Mailing, online sinds 1999, al lang meer betekent dan « mailing » en zich in de eerste plaats richt tot de architecten krijgt het nu deze nieuwe naam.

ArchiMa biedt de architecten actuele informatie over producten voor de bouw .

Architecten ontvangen zowel via de  gedrukte postmailings als via de digitale nieuwsbrieven informatie over producten en bedrijven en vinden deze informatie en bedrijven makkelijk terug op de platformsite www.ArchiMa.be.

Het is voor architecten praktisch, overzichtelijk en tijdbesparend.

I.p.v. tientallen postmailings en honderden  e-mails ontvangt men maandelijks de ArchiMa nieuwsbrief met de beknopte productinfo  van een tiental bedrijven en vinden ze via de site makkelijk meer info en de links naar de bedrijfsites.

Bedrijven kunnen dit medium benutten om meer bekendheid aan hun producten te geven en meer info-aanvragen en bezoekers op de eigen website te genereren.

Print

Het is getest en bewezen: wat je op papier leest onthoud je beter dan wat je digitaal leest!

Een klassieker die door architecten erg gewenst blijft, is de stijlvolle, gedrukte mailing met gemiddeld een achttal deelnemende bedrijven die elk hun product of activiteit presenteren op individuele fiche op A4-formaat. De gedrukte mailing van ArchiMa wordt 4 maal per jaar verstuurd per post naar alle architecten in België en naar andere beslissers in de bouw.